Zahájení sezóny na Lodičkách v Karviné již tento víkend

29.4.2022

Zahájení sezóny na Lodičkách v Karviné vypukne již tento víkend a bude to stát za to. "Začneme otevřením sezóny s kapelami různých žánrů a v neděli nás čeká první ročník Festivalu cestování a exotického jídla Dobrodošli," zmiňuje Lukáš Heczko, který je předsedou Iniciativy Dokořán, z.s.

V sobotu 30.4. od 17:00 se v areálu Loděnice v blízkosti parku Boženy Němcové v Karviné můžete těšit na opravdovou směsku hudebních stylů a nálad, představí se vám kapely Chanson Tap, The Jumper Cables, Adan Sanches Band a Ajdontker.

"V neděli 1.5. si od desáté hodiny ranní můžete protáhnout svá těla při józe a od 13:00 je pro vás v areálu připraven festival Dobrodošli aneb odpoledne věnované cestování a vše kolem něj. Těšit se můžete na přednášky cestovatelů, workshopy a exotické jídla. Cestovatelé vás provedou svými zážitky po Maroku, Kolumbii, ale třeba také dobrodružstvím z Transsibiřské magistrály" informoval Lukáš Heczko. "Návštěvníci si přijdou na své i co se týče gastronomie, smlsnete si např. na gofrech, pizze, grilovananých dobrotách, burgrech a exotickém ovoci," dodal Heczko.

Zahájení kulturní sezóny v Karviné bude velkolepé, a proto neváhejte a zastavte se, nebudete litovat.

Více o dalších plánovaných akcích se dozvíte na webu spolku, ale také na jejich facebooku.

Foto: Iniciativa Dokořán, z.s.