Podílejte se na změně našeho regionu

3.1.2022

Nadace OKD přijímá žádostí do dvou svých programů s názvem Srdcovka a Pro region na rok 2022.

Srdcovka
Minigrant Srdcovka 2022 je určený všem zaměstnancům OKD, Green Gas DPB, DIAMO, státní podnik, odštěpný závod HBZS a DIAMO, státní podnik,
odštěpný závod DARKOV, kteří se aktivně zapojují v neziskových organizacích. Patroni neboli srdcaři projektů mohou pro organizace, ve kterých působí, opět získat od 5 000 do 30 000 Kč. Projekty v programu Srdcovka se i letos přijímají prostřednictvím online systému Grantys a své žádosti mohou organizace odesílat pouze do pondělí 10. 1. 2022. Konzultace k projektům budou probíhat v sídle Nadace OKD, telefonicky či emailem do 7. 1. 2022.

Podmínky výzvy Srdcovka 2022 naleznete ZDE

Pro Region
O podporu mohou požádat neziskové organizace, města a obce z podporovaných oblastí (Dětmarovice, Doubrava, Frýdek-Místek, Havířov, Horní suchá, Karviná, Orlová, Paskov, Petřvald, Staříč, Stonava, Sviadnov a Žabeň). Maximální výše příspěvku je 200 000 Kč a vždy je vyžadována minimální finanční spoluúčast 20localhost z celkové schválené částky. Žádosti bude Nadace OKD přijímat do pondělí 17. 1. 2022 přes grantový portál Grantys.
Konzultace k projektům budou probíhat v sídle Nadace OKD, telefonicky či emailem do 14. 1. 2022.

Podmínky výzvy Pro region 2022 naleznete ZDE