Májový den zdraví

3.5.2022

Světový den hygieny rukou každoročně připadá na 5. květen a u této příležitosti se Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace, rozhodla zorganizovat preventivně-zdravotnickou akci, jejíž součástí bude pokus o společné překonání českého rekordu v hromadném mytí rukou. Akce se uskuteční zmíněného 5. května 2022 od 15. hodiny na Loděnici v Karviné, v parku Boženy Němcové.

Program pro malé i velké účastníky bude zaměřený na prevenci zdraví (orientační měření zraku, orientační vyšetření krevní skupiny, vyšetření plochonoží podoskopem) a prezentace volnočasových aktivit v Karviné. Chybět nebude gastro zóna s nabídkou bohatého občerstvení. Vrcholem akce bude snaha o překonání českého rekordu v hromadné dezinfekci rukou, který drží Fakultní nemocnice v Ostravě z roku 2009 a závěr akce ozdobí akustické vystoupení Absolutního slavíka roku 2021 Marka Ztraceného. A to nejlepší na konec, vstup na akci je zcela zdarma.

Náhled letáku ZDE!