Nadační městečko 2024

19.4.2024

Oslavy Dnů Karviné a Hornické slavnosti 2024, které se uskuteční 7. a 8. června doplní svým programem pro děti v pátek 7. června Městský dům kultury Karviná. Nadační městečko připravované Nadací OKD a samozřejmě i jejími partnerskými neziskovými organizacemi je neodmyslitelnou součástí těchto oslav a uskuteční se v sobotu 8. června na tradičním místě, v parku Boženy Němcové v Karviné, potrvá od 14 do 19 hodin a bude zdarma!

Městečko bude tvořeno kreativní a sportovní zónou. „Děti se i letos mohou těšit na kreativní dílničky, ve kterých si vyrobí a samozřejmě také odnesou, své krásné výrobky. Nebude chybět také sportovní zóna, ale také jízda na ponících, cirkusové šapitó s workshopy, horolezecká stěna a populární fotokoutek. Středisko volného času Juventus bude tradičně dětem zdobit tváře krásným malováním a také aplikovat air-brush tetování. Zveme nejen děti, ale i všechny maminky, tatínky, babičky, dědečky a kamarády, společně si všichni užijeme krásné odpoledne,“ vzkazuje nadační tým.

Nadační městečko probíhá za podpory společnosti OKD, a.s.