V Orlové se otevřelo hřiště

1.7.2013

V sobotu 29. června 2013 otevřela své pomyslné brány naše nová zahrada, na které jsme usilovně pracovali mnoho měsíců. Společné odpoledne plné her, soutěží, zábavy a hudby hostilo desítky obyvatel Orlové všech generací. Vidět bylo především mnoho soutěživých dětí, které se střídaly na připravených stanovištích. Za splněné disciplíny si odnesly pěkné ceny. Vůně párků se linula z nového krboviště, které bylo postaveno společně s pergolou, která nabídla příjemné posezení mnoha lidem. Ještě než zástupce Nadace OKD a orlovské radnice slavnostně otevřeli volleyballové hřiště, zatančily nám 2 dětské soubory za vydatné podpory kamarádů a rodičů. Na zbrusu novém hřišti se předvedla nejen orlovská dívčí družstva, ale také profi beach volleyballisté. Nezbyvá než popřát, ať zahrada a všechny její atrakce a sportoviště slouží podle představ a zabavují děti a mládež z celé Orlové.