Nadace OKD má novou ředitelku

15.5.2015

OSTRAVA (14. 5. 2015) – Novou ředitelkou Nadace OKD, která je největší nadací v Moravskoslezském kraji a zároveň je jednou z nejvýznamnějších v celé České republice, se stala Jana Mudrová. Bohaté zkušenosti si přinesla ze svého působení v marketingových pozicích v bankovním, potravinářském a textilním sektoru nebo z práce vedoucí sociálního odboru centrálního ostravského obvodu.

„Mou prioritou bude další rozvoj unikátních a velmi úspěšných programů, které jsou v nadaci skvěle nastartovány, a dalších aktivit posilujících rozvoj občanské společnosti a neziskového sektoru v České republice, a především v Moravskoslezském kraji. Chtěla bych, aby Nadace OKD byla inspirativním partnerem neziskovým organizacím, městům a obcím v hornickém regionu a vlastně všem lidem, se kterými spolupracuje.
Je skvělé, že Nadace OKD ve svých dvou klíčových programech Pro region a Pro Evropu podpoří v letošním roce třiasedmdesát prospěšných projektů v hornických městech a obcích na Karvinsku, Frýdecko-Místecku a Ostravsku. V podpoře díky programu Srdcovka nadace nezapomíná ani na zaměstnance dárcovských firem, kteří tráví svůj volný čas aktivitami prospěšnými pro jiné. Nadále chceme být silným partnerem pro Spolek svatá Barbora, který se stará o hornické sirotky, a pro hornické spolky a sdružení, díky nimž v našem regionu zůstávají nadále živé hornické tradice," říká Jana Mudrová.

Jana Mudrová absolvovala ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava a postgraduální studium na Palackého univerzitě v Olomouci. Ráda cestuje, mezi její koníčky patří badminton, lyžování a rekreačně hra Scrabble.

Karolína Drozdová
zástupkyně ředitelky