Srdcaři slaví s námi!!!

24.5.2018

K nadaci neodmyslitelně patří Srdcovka a k tomuto grantovému programu patří Srdcači, neboli patroni daných projektů. Jsou to hasiči, fotbaloví trenéři, nadšení sportovci, nebo asistenti lidí, kteří to potřebují.

Jedním ze Srdcařů od roku 2013 je i pan Milan Žabčík a na oslavě našich 10. narozenin, nám připomněl, že jsme mu na samotném začátku naší spolupráce pomohli splnit sen celého družstva dobrovolných hasičů z Frýdku.

"Naše spolupráce s Nadací OKD započala v roce 2013. Tento rok byl pro náš sbor velice důležitý. Kvalifikovali jsme se na hasičskou olympiádu do Francie a potřebovali jsme zajistit nemalé finanční prostředky k přípravě a k samotné účasti. Nadace nám pomohla a my si mohli splnit sen, který byl ozdoben zlatou medailí. "

Fotografie, které zaznamenali úspěchy, radosti, urputnost a snahu jsou krásným důkazem toho, že se nám společně podařilo zrealizovat velké množství skvělých projektů. Panu Milanovi děkujeme za slova chvály a uznání, velice příjemně se to poslouchalo.

Velké díky patří i všem ostatním srdcařům, kteří s námi ten den nebyli, ale my na ně myslíme, fandíme jim a jsme vždycky velice rádi, když přijdou s dalším a dalším projektem.

Celý příběh naleznete zde

Příjemnou podívanou přeje tým Nadace OKD