Rockeři budou opět hrát na pomoc

16.8.2017

Letošní již 9. ročník ROCKTHERAPY přinese pomoc dvěma mužům a jedné ženě, kteří prodělali cévní mozkovou příhodu.

ROCKTHERAPY aneb léčba rockem je festival pořádaný v Orlové již od roku 2009. Jde o charitativní akci, pro kterou pořadatelé každým rokem vybírají skupinu lidí s nějakým "handikepem". Následně jsou vybrány tři osoby, které se chtějí akce zúčastnit. Mezi ně je pak rozdělena rovným dílem částka, která se vybere ze vstupného i během celého festivalu.

Cílem celého projektu ROCKTHERAPY je vyburcovat lidi v Orlové a okolí k aktivitě a podílení se na společenském a kulturním životě, nabídnout jim za 80,- Kč kvalitní zábavu pro dospělé i děti a dát jim možnost zapojit se svým příspěvkem na pomoc "Tvářím projektu".
9. ročník rockového festivalu ROCKTHERAPY 2017 nese podnadpis: Hudbou na pomoc lidem po cévní mozkové příhodě. V letošním roce se "Tvářemi projektu" stali tito tři obyvatelé Orlové:

• Zdeňka SCHMIDTOVÁ (věk 66 let), která by chtěla výtěžek použít k pobytu v lázních a rehabilitaci.
  • Anton GALGAŇÁK (věk 77 let). Výtěžek by použil k nezbytné rekonstrukci koupelny, případně k zakoupení polohovací postele, nebo pobyt v lázních.
  • Ladislav MOLNÁR (věk 57 let) by výtěžek použil na zakoupení zdravotní matrace a opravy vozíku.

Doufáme, že se organizátorům podaří splnit si přání a překonat výši loňské sbírky, kdy bylo vybráno 128.610,- Kč.

Více informací naleznete zde, nebo na facebooku