Přátelé, kamarádi ……. my Vám ty medaile přivezeme

7.8.2015

Poslední červencový víkend probíhal již třetí ročník příměstského basketbalového kempu s Markem Stuchlým.

Celkem 76 mladých adeptů basketbalu strávilo týden driblováním, střelbou na koš, běháním, přihráváním a skákáním. Hráči a hráčky měli na kempu zajištěný celodenní program, stravu s celodenním pitným režimem. Ve volných chvílích na ně čekali doplňkové aktivity jako pravidla basketbalu, sledování a rozbor zápasů z NBA či EUROLIGY, stolní tenis, střelba z luku, posilovna, angličtina s lektory, disk golf, kinosál a jiné zábavné hry. Nejoblíbenější novinkou se stal venkovní bazén.

Závěrem nesmělo chybět ani závěrečné opékání špekáčků a posezení s hráči a jejich rodiči, které ukončilo týdenní sportování v hale Tatran.

"Děkujeme Nadaci OKD za finanční pomoc, bez ni bychom mohli jen těžko takovou akci uspořádat," Marek Stuchlý, předseda týmu trenéru BK NH FLAMES Ostrava.

Marek Stuchlý
předseda BK NH FLAMES Ostrava

Odkaz na stránky BK NH FLAMES Ostrava naleznete zde.
Facebook zde.