Piráti kam se podíváš

5.6.2019

V neděli 2.6.2019 měl náš tým Nadace OKD možnost zúčastnit se Pirástkého dne pro celou rodinu v areálu Lodiček v Karviné. Celé odpoledne se neslo v pirátském duchu, proto jsme i my nenechali nic náhodě a přišli v kostýmech. Pro návštěvníky byl připravený bohatý kulturní program, skákací hrady, malování na obličej, občerstvení a zejména Pirátská stezka, kde si mohly děti vysoutěžit odměnu.

Nadace byla součástí pirátské stezky, kterou připravilo Centrum pro rodinu Sluníčko. Děti dostaly za splněný úkol na stanovišti písmenko z tajenky na kartičku a po splnění všech úkolů ji odevzdaly pirátovi a mohly si tak vytáhnout poklad z truhly. My jsme měli pro děti připravené stanoviště s názvem "U SLIZÁKA", už název napovída, co jsme pro děti připravili. Slizová sezona neutichá ani letos a to byla naše jasná volba. Každé dítko si umíchalo sliz, který si mohly obarvit, ozdobit třpytkami a odnést domů.

Děkujeme Iniciativě dokořán za příležitost být součásti tohoto dne, volnočasovému středisku Juventus za další aktivity nejen pro děti a Sluníčku za stezku.

Kde nás můžete ještě potkat? Stavte se za námi ve dnech 7. - 8.6.2019 na "Dny Karviné", kde budeme mít opět připravenou dílničku pro děti. Najdete nás v areálu u letního kina.

Těší se na vás celý Tým Nadace OKD.