Nadační městečko 2017

23.8.2017

V sobotu 2. 9. 2017 bude park Boženy Němcové v Karviné plný zábavy, hudby a lidí. Po dvou letech se budou opět konat Hornické slavnosti. A my jsme se rozhodli, že pro vás připravíme oblíbené Nadační městečko, které společně s námi zajišťují neziskové organizace z regionu.

Budete mít jedinečnou možnost poznat spoustu zajímavých spolků a jiných neziskovek. Dozvíte se, co vše v nich lidé dělají a jak jsou důležití. V rámci Nadačního městečka mají děti možnost si projít soutěžní cestu (oblíbená razítková soutěž) po jednotlivých stanovištích a po splnění všech soutěžních úkolů na ně čeká krásná odměna.

Nadační městečko bude mít i svůj doprovodný půlhodinový program v čase mezi vystoupením prvních dvou interpretů proběhne (časy vystoupení jsou pouze orientační a mohou se měnit):

• 15:15 vystoupení Voltiž Duha
  • 15:25 vystoupí mažoretky Michelle z Karviné
  • 15:35 vystoupení v podání Workoutistů z Karviné

Nadační městečko má i svůj odpočinkový koutek, ve kterém si mohou rodiče zakoupit občerstvení a posedět zatímco děti budou soutěžit. Na přípravě jídla a také na obsluze u stánku se budou aktivně podílet lidé s hendikepem pod vedením pracovnic z organizace Spirála o. p. s. Můžete si tady dát kávu, čaj, chlazené nápoje, slané a sladké tortilly, párek v rohlíku, nebo třeba muffiny.

Jako vždy je pro děti připraven i náš plackovač, na kterém si můžou vyrobit originální placku s obrázkem dle vlastního výběru. U nadačního stanu bude také puzzle a jako bonus jsme ve spolupráci s OKD a.s. přichystali pro všechny fotokoutek, ve kterém máte možnost si pořídit jedinečnou fotografii z letošních Hornických slavností.

Více informací naleznete zde

Soubory