Mámo, táto, vezmi mě na florbal

4.9.2020

Spolek 1. SFK Havířov, se svým projektem Florbal na sídlišti mezi domy, byl podpořen v programu Srdcovka 2020. Zakoupením plastového demontovatelného povrchu pro venkovní použití chce klub děti a mládež motivovat k pohybu a přiblížit jim tento sport na hřištích mezi panelákovými domy jako tomu bylo v minulosti.

Za příznivého počasí proběhne v sobotu 12.9. od 9 hodin ve venkovním areálu SPŠ Stavební v Havířově ukázkový turnaj mládežnického florbalu. Ve stejný den v odpoledních hodinách budou v areálu posléze připraveny sportovní aktivity pro širokou veřejnost.

Vezměte své děti a přijďte si zasoutěžit, sportovní vybavení pro děti i dospělé vám rádi zapůjčí.

Pokud vaše dítko florbal zaujal, tak teď je ta ideální šance se přihlásit. Od září začíná nová sezona a klub přijímá členy již od 5 let. Na všechny nováčky se už teď těší parta skvělých, zkušených trenérů, ale také noví kamarádi.

Více informací ZDE