Rodina je první školou vztahů

21.5.2019

Pátým rokem pořádá Benjamín Orlová "Dny pro rodinu". Cílem projektu je uspořádání happeningových akcí k podpoře rodiny a to seminářemi na dané téma, worshopy pro rodiče a děti a doprovodnými zábavnými aktivitami. Projekt má předpoklady se stále rozvíjet. Úspěchy z minulých let jsou toho důkazem a nadšení dobrovolníci zapojení v programu a realizaci jsou velkou motivací pokračovat i v dalších letech.

Cílem spolku je, aby akce i v dalších letech byla součástí života města Orlová a jejího blízkého okolí. Svým obsahem klade důraz na význam a smysluplnost rodiny v dnešní době.

Nadace OKD je dobrým partnerem od samého začátku, protože dáváme zelenou novým a začínajícím projektům. Patronem akce za Srdcaře je Ing. Petr Hrdina z OKD, Dolu ČSA a který svůj volný čas věnuje přípravou celé této akce.

Video z akce můžete shlédnout ZDE